Sairaanhoitajan työhön sitoutuminen

Kysely työhön sitoutumisesta sairaanhoitajille - Kirjoituspyyntöä saa jakaa eteenpäin.

Teen Pro gradu -tutkielmaani Itä-Suomen yliopiston Sosiaali- ja terveysjohtamisen laitoksella. Tavoitteenani on syventää ymmärrystä sairaanhoitajan työhön sitoutumisesta.

 

Pyydän sinua osallistumaan sairaanhoitajan työhön sitoutumista koskevaan tutkimukseen.


Toiveena on saada vastauksia sairaanhoitajilta. Tutkimukseen voivat myös osallistua sairaanhoitaja/terveydenhoitaja tai sairaanhoitaja/kätilö -tutkinnon suorittaneet.

 

Työhön sitoutumisella tarkoitetaan muun muassa sitä, miten tärkeäksi koet työsi ja mitä työ sinulle merkitsee. Työhön sitoutumiseen liittyvät myös esimerkiksi työssä viihtyminen, työtyytyväisyys, työnimu ja työnhyvinvointi.

 Kaikki kirjoitukset ovat arvokkaita ja tärkeitä.

Aineistoa käytetään vain aihetta koskevaan tieteelliseen tutkimukseen. Tutkimuksesta raportoidaan niin, että siihen suostuneet henkilöt eivät ole tunnistettavissa aineistosta.

Osallistumisesta ei saa rahallista palkkiota.

Mikäli tarvitset lisätietoja, voit ottaa minuun yhteyttä, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Sähköpostiosoitteeni on kirsitan@uef.fi

 

Ystävällisin terveisin Kirsi Tanskanen, maisterivaiheen opiskelija, Sosiaali- ja terveysjohtamisen laitos, UEF

 

Pohdi omia kokemuksiasi ja tuntemuksiasi siitä, mitä työhön sitoutuminen on sinulle merkinnyt työurasi aikana. Vastausten pituutta ei ole rajoitettu, joten voit kertoa vapaamuotoisesti omaa työhön sitoutumisen tarinaasi.

 

Taustatiedot

Työhön sitoutuminen

Tietojen lähetys

Järjestelmänä Eduix E-lomake