HUOM! Tällä lomakkeella kurssien vastuuopettajat pyytävät uusia, tyhjiä kurssipohjia, kurssikopioita, varmuuskopiointeja ja tyhjennyksiä! Jos asiasi koskee muita Moodleen liittyviä ongelmia (esim. olet opiskelija ja haluat rekisteröityä kurssille/poistua kurssilta), ota sähköpostitse yhteyttä osoitteeseen oppitupa@uef.fi

Täytäthän lomakkeen huolellisesti (Etunimi = etunimesi) ja täytäthän lomakkeen uusiksi jokaista kurssipyyntöä kohden. Kurssipohjiin liittyviä tukitöitä hoidetaan osittain ohjelmistorobotin toimesta, ja yksiselitteisesti täytetyt lomakkeet nopeuttavat palvelua.

Kurssin tukitöiden vaihtoehdot ovat:

-Uuden kurssipohjan luominen

-Kurssin varmuuskopiointi ja tyhjennys (Nykyisestä kurssistasi luodaan varmuuskopiotiedosto, ja kurssilta tyhjennetään opiskelijat ja heidän tekemät palautukset. Varmuuskopion voi tarvittaessa palauttaa)

-Kurssin kopioiminen uudeksi kurssiksi (Nykyinen kurssisi kopioidaan uudeksi, erilliseksi kurssiksi antamallasi kurssinimellä ja lyhenteellä. Uuteen pohjaan ei siirry opiskelijat ja heidän palautuksensa)

-Kurssin poistaminen (Kurssi varmuuskopioidaan, tyhjennetään ja siirretään piilotettuna poistettavat kurssit-kategoriaan)

Moodle kurssipohjien tilaukset/tyhjennykset

 

Kurssin tilaajan henkilötiedot

Mihin kurssi luodaan?

Itä-Suomen yliopistolla on käytössä useita Moodle ympäristöjä:
- UEF-Moodle, johon sijoitetaan yliopiston opetus
- Aducate-Moodle, johon sijoitetaan Aducaten opetus
- Hanke-Moodle, johon sijoitetaan muut kuin edellä mainitut kurssipohjat. Esim. osaston intra ja hankkeen tms. toiminta

Tilatessasi kurssipohjallesi uuden kopion, tai varmuuskopioinnin ja tyhjennyksen, syötäthän kurssin verkko-osoitteen seuraavaan kenttään. Lisätietoa Moodlekurssin verkko-osoitteen löytämisestä saat viemällä hiiren allaolevan kysymysmerkin kohdalle, tai käymällä osoitteessa: https://media.uef.fi/View.aspx?id=32432~5b~suoomAL8QZ

Kurssin kategoria

Kurssin kategoria Aducate

Kurssin kategoria Hanke

Kurssin tiedot

-Kurssin nimi: Moodleen vietävän kurssipohjan koko nimi

-Kurssin lyhenne: kurssipohjan lyhyt nimi, joka näkyy omien kurssien valikossa

-Kurssikuvaus: kurssipohjan kuvaus, joka näkyy kurssia haettaessa tai kun kurssille ollaan rekisteröitymässä. Tämä voi olla vaikkapa kuvaus siitä, mitä kurssilla opitaan.

Tilatessasi kurssikopion, syötäthän kurssin uuden nimen ja lyhenteen.

Tietojen lähetys

Järjestelmänä Eduix E-lomake