Riskienhallinnan ja turvallisuustoiminnan sääntely (6 op), Tampere, 2019


Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu työelämän käytännön vaatimuksia ajatellen ja se soveltuu eri organisaatioiden esimiehille, turvallisuusvastaaville ja henkilöstölle.

 

Järjestäjä

Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate.

 

Hinta

Hinta 1850 euroa + alv 24 %, verollinen hinta 2294 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali ja iltapäiväkahvi.

Koulutukseen otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu, jos koulutukseen ilmoittautuu vähintään 17 osallistujaa.


Lisätietoja

Suunnittelija Eeva Karttunen puh. 050 361 9284, etunimi.sukunimi@uef.fi

 

Henkilötiedot

Työnantaja

Laskutustiedot

Perumisehdot

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää s-postilla senni.pykalainen@uef.fi. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot. Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Lisätiedot

Ilmoittautumistiedot kirjataan Aducaten asiakkuuksienhallintajärjestelmään.

Tietojen lähetys

Kiitos ilmoittautumisesta!

Järjestelmänä Eduix E-lomake