Lääkehoidon kokonaisarviointi LHA -asiantuntijoille

 

Jatkokoulutuskokonaisuus koostuu moduuleista, jotka voit suorittaa missä järjestyksessä tahansa.

 

Opintojen suoritusaika on kaksi (2) vuotta sen kuun alusta alkaen, jolloin aloitat koulutuksen. Moduulien koulutuspäivät järjestetään eri paikkakunnilla eri vuosina. Vuoden 2019 koulutuspäivät järjestetään Jyväskylässä.

 

Koulutuskokonaisuuden hinta on 2 850 € + alv 24 % = 3 534 €.

Hinta sisältää opintoihin kuuluvat moduulit sekä niihin liittyvät tarkistukset, opintojen ohjauksen, oppimisympäristön, opintosuoritusten rekisteröinnin ja rekisterin ylläpidon sekä todistuksen Itä-Suomen yliopistosta. Opiskelija vastaa itse opintoihin liittyvistä vapaaehtoisista materiaalihankinnoista, matkoista ja majoituksesta.

Kokonaisuuteen ilmoittautuneille lähetetään erikseen koulutuspaikan vahvistuslomake, missä sovitaan myös maksuaikataulusta.

 

Huom! Ilmoittauduttaessa LHKA -jatkokoulutukseen tulee LHA -koulutus olla hyväksytysti suoritettu, tai mikäli henkilö on osallistujana meneillään olevassa LHA -koulutuksessa LHKA -jatkokoulutukseen ilmoittauduttaessa, tulee siitä olla suoritettuna vähintään 70 %. LHKA -jatkokoulutuksesta todistuksen saaminen vaatii, että molemmat koulutukset (LHA -koulutus ja LHKA -jatkokoulutus) on suoritettu hyväksytysti.

 

 

Henkilötiedot

Työnantaja

Laskutustiedot

Maksaja

Perumisehdot

Lisätiedot

Ilmoittautumistiedot kirjataan Aducaten asiakkuuksienhallintajärjestelmään.

Tietojen lähetys

Järjestelmänä Eduix E-lomake