Lääkehoidon kokonaisarviointi -jatkokoulutus

 

Koulutuskokonaisuus koostuu moduuleista, jotka voit suorittaa missä järjestyksessä tahansa.

 

Opintojen suositeltava suoritusaika on kaksi (2) vuotta sen kuun alusta alkaen, jolloin aloitat koulutuksen. Moduulien koulutuspäivät järjestetään eri paikkakunnilla eri vuosina. Toteutuksen 2020 - 2021 koulutuspäivät järjestetään Tampereella.

 

Koulutuskokonaisuuden hinta on 2 850 € + alv 24 % = 3 534 €.

 

Hinta sisältää opintoihin kuuluvat moduulit sekä niihin liittyvät tarkistukset, opintojen ohjauksen, oppimisympäristön, opintosuoritusten rekisteröinnin ja rekisterin ylläpidon sekä todistuksen Itä-Suomen yliopistosta. Opiskelija vastaa itse opintoihin liittyvistä vapaaehtoisista materiaalihankinnoista, matkoista ja majoituksesta.

 

Kokonaisuuteen ilmoittautuneille lähetetään erikseen koulutuspaikan vahvistuslomake, missä sovitaan myös maksuaikataulusta.

 

Huom! Ilmoittauduttaessa LHKA -jatkokoulutukseen tulee LHA -koulutus olla hyväksytysti suoritettu, tai mikäli henkilö on osallistujana meneillään olevassa LHA -koulutuksessa LHKA -jatkokoulutukseen ilmoittauduttaessa, tulee siitä olla suoritettuna vähintään 70 %. LHKA -jatkokoulutuksesta todistuksen saaminen vaatii, että molemmat koulutukset (LHA -koulutus ja LHKA -jatkokoulutus) on suoritettu hyväksytysti.

 

 

Henkilötiedot

Työnantaja

Laskutustiedot

Lisätiedot

Sain tiedon koulutuksesta

Koulutusten perumis- ja keskeyttämishdot

Jos osallistuminen perutaan opiskelupaikan vahvistamisen jälkeen, mutta ennen koulutusohjelman alkua, koko koulutuksen hinnasta peritään 30 %. Jos osallistuminen keskeytetään koulutuksen alkamisen jälkeen, ei jo laskutettuja eriä palauteta ja lisäksi peritään 30 % jäljellä olevan koulutuksen hinnasta. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset. Ennen koulutuksen alkua laaditaan asiakkaan/koulutuksen maksajan kanssa maksusopimus, johon sisältyy maksuaikataulu.

Huom! Opiskelupaikka vahvistetaan erikseen lomakkeella joka lähetetään Aducaten toimesta koulutusajankohdan varmistuttua.

 

 

Tietosuoja

Tietojen lähetys

Kiitos ilmoittautumisesta.

Järjestelmänä Eduix E-lomake