Laboratorioarvojen kliininen tulkinta -koulutuspäivä, 25.3.2021 Tampere

Koulutuspaikka ja kouluttaja tarkentuvat myöhemmin.

 

Koulutuspäivässä käsitellään laboratoriolääketieteen perusteita sekä käydään läpi iäkkäälle suositeltavia vuosittaisia laboratoriotutkimuksia ja niiden tulkintaa. Lisäksi perehdytään, kuinka verikokeiden perusteella voidaan märittää, tulkita sekä seurata sisäisen verenvuodon, munuaisten ja maksan vajaatoiminnan tilaa.

 

 

Henkilötiedot

Työnantaja

Laskutustiedot

Lisätiedot

Sain tiedon koulutuksesta

Koulutusten perumis- ja keskeyttämishdot

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen
alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Tietosuoja

Tietojen lähetys

Kiitos ilmoittautumisesta.

Järjestelmänä Eduix E-lomake